• Η Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

       Η Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ 

     

    Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη και η λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης! Δεμένη αρμονικά με την άνοιξη και με την φύση στην καλύτερή της ώρα, με την περίτρανη νίκη της ομορφιάς και του φωτός απέναντι στο σκοτάδι καθώς η πλάση βγαίνει αναγεννημένη από την νύχτα του χειμώνα.

  • Φαίη Σκορδά @interview

    Τα τελευταία χρονιά συνηθίζω να βρίσκομαι για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο Πόρτο Καρράς . Γιατί πρώτον ‘’σαν την Χαλκιδική δεν έχει’’ και δεύτερον αυτός ο τόπος είχε κάτι το μαγικό.... Υπέροχη θάλασσα, εξυπηρέτηση που σε κερδίζει και θέα στο απέραντο γαλάζιο που σε ταξιδεύει...

  • ΓΛΥΚΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ Ή ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ

    Υπογράφει : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ

     

    Κλείσε τα μάτια σου και βάλε μία δόση από μέλι. Ρίξε από πάνω μπόλικα καρύδια. Την κανέλα, κράτησε την, για μυστικό. Έπειτα πιάσε και πέτα ψηλά την άχνη . Τόσο που να δώσει γύρω σου, μια εικόνα, γεμάτη από γεύσεις κι αρώματα. Μην ανοίξεις ακόμα τα μάτια σου. Δώσε χρόνο, σ’ όλες τις αισθήσεις σου, να θυμηθούν. 

  • Είναι χριστουγεννιάτικο κι είναι δέντρο. Ή μήπως όχι

    Υπογράφει : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ

    Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, ή καλύτερα, ελάτε να ταξιδέψουμε μέσα στο χρόνο. Βάλτε λίγο χρυσόσκονη με λίγο φαντασία και αφήστε το μυαλό να φτιάξει εικόνες. Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουν μαγεία και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μία δόση από αισθήσεις και διάθεση.

  • 4ο PORTO CARRAS HALF MARATHON

    Tο Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του 4ου Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής για μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους, συμμετέχοντες και θεατές.

  • Η Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ
  • Φαίη Σκορδά @interview
  • ΓΛΥΚΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ Ή ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ
  • Είναι χριστουγεννιάτικο κι είναι δέντρο. Ή μήπως όχι
  • 4ο PORTO CARRAS HALF MARATHON

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ

Το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής 21/ 4 στις 14:25 το μεσημέρι ο μεγάλος ηθοποιός  Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος απ τον καρκίνο.

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου και έζησε μέχρι τα 11 του χρόνια αφού μετά μετακόμισαν με την οικογένεια του στην Αθήνα.

Το 1967 σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Μέχρι όμως να καταξιωθεί ως ηθοποιός πέρασε από πολλά επαγγέλματα μεταξύ των οποίων και αυτό του ναυτικού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Στάθη Ψαλτή "Πότε καταλάβατε πως θέλετε να γίνεται ηθοποιός" εκείνος απάντησε "Απ την κοιλία της μάνας μου" Γεννημένος ηθοποιός λοιπόν, γεννημένος να κάνει το κοινό να χαμογέλα μέσα απ τις ατάκες του και την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα του καθιερώθηκε το είδωλο της δεκαετίας του '80.

"Καμικάζι αγάπη μου", "Έλα να αγαπηθούμε Ντάρλιγκ", Τα καμάκια" "Τρελός είμαι ο τι θέλω κάνω", αλλά και το "Βασικά καλησπέρα σας" με την περιβόητη ατάκα "Κούλα πολύ καλόπαιδο ο Κυριακός" που τον ακολουθούσε σε όλη του την ζωή.

Έπαιξε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κυρίως επιθεωρήσεις  αλλά και στον κινηματογράφο.

Η τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο ήταν φέτος στην παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα¨" του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη όπου ήταν εκπληκτικός στον ρολό της παραμάνας.

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην ταινία του Νίκου Σμαραγδή "Νίκος Καζαντζάκης" δεν πρόλαβε όμως να την δει αφού θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του 2017.

Η προσωπική του ζωή πολυτάραχη ,μια και ήταν λάτρης του ωραίου φύλου. Από τις πιο γνωστές σχέσεις του στον καλλιτεχνικό χώρο αυτή με την Καίτη Φίνου όπου κράτησε 5 χρόνια και αρραβωνιάστηκαν  3 φόρες. Χώρισαν ορίστηκα το1986. Παντρεύτηκε 3 φερες . Την Κάτια Κυβελου στα 17 του, όπου μαζί απέκτησαν  μια κόρη την Μαρία, την Ταρια Μπούρα το 1993 όπου ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και την Χριστίνα Ψαλτή η οποία αν και ήταν και 2 χρόνια μικρότερη απ την κόρη του την ερωτεύτηκε με πάθος και έζησαν μαζί  για περισσότερα από 20 χρόνια μέχρι και  το τέλος της ζωής του.

Αγαπημένε Στάθη Ψαλτή ήσουν ξεχωριστός φιλος, συνεργατης, καλλιτέχνης. Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα .Καλό ταξίδι στη γειτονιά τον Αγγέλων όπου παρέα με τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Νικό Ρίζο, τον Κώστα Τσάκωνα και την Ρένα Παγκράτη που τρελαινόσουν να την πειράζεις στις ταινίες σου, θα δίνετε παραστάσεις γέλιου σε ένα άλλο μεγάλο κοινό........[esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=WfioI2afbw8&t=27s"]

 

Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου την Δευτέρα 24/4 στις 15:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

 

Cloudy

3°C

Θεσσαλονίκη

Cloudy

Humidity: 52%

Wind: 30.58 km/h

  • 04 Jan 2019

    Cloudy 4°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Snow 2°C -3°C