• 4ο PORTO CARRAS HALF MARATHON

    Tο Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του 4ου Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής για μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους, συμμετέχοντες και θεατές.

  • ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ

    Το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής 21/ 4 στις 14:25 το μεσημέρι ο μεγάλος ηθοποιός  Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος απ τον καρκίνο.

    Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου και έζησε μέχρι τα 11 του χρόνια αφού μετά μετακόμισαν με την οικογένεια του στην Αθήνα.

  • Pop.Up: το αυτοκίνητο που θα γίνεται drone

    Το επαναστατικό αυτόνομο μέσο μεταφοράς που οραματίστηκε η Airbus θα μπορεί να πετάει και να κινείται στους δρόμους

  • Ο Αντύπας στις vradinessinantiseis.gr

    Σαν σήμερα 6 Μάρτιου πριν χρόνια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Αντύπας Μαζλουμίδης . Το επίθετο μπορεί να μην σας λέει τίποτα , ακούγοντας το όνομα όμως σίγουρα το πρώτο άτομο που σας έρχεται στο μυαλό είναι ο καλλιτέχνης Αντύπας.

  • GREEK GASTRONOMY PORTO CARRAS

    Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του

    Porto Carras Grand Resort για τέταρτη συνεχή χρονιά.

  • 4ο PORTO CARRAS HALF MARATHON
  • ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ
  • Pop.Up: το αυτοκίνητο που θα γίνεται drone
  • Ο Αντύπας στις vradinessinantiseis.gr
  • GREEK GASTRONOMY PORTO CARRAS

GREEK GASTRONOMY PORTO CARRAS

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του

Porto Carras Grand Resort για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα - στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό - τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.

Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

 

Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

 Εμείς συναντήσαμε 3 από τους βραβευμένους chef .. την Μαρία Εκμεκτσίογλου η οποια μας γνώρισε καλύτερα την πολίτικη κουζίνα , την Ντίνα Νικολάου η οποία μας έμαθε τι σημαίνει το φαγητό της μαμάς , αλλά και τον Πατήρ Επιφάνιος ο οποίος μας μύησε στα μυστικά τις μοναστηριακής και αγιορείτικης κουζίνας ...

 Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!!!!

 

Partly Cloudy

8°C

Θεσσαλονίκη

Partly Cloudy

Humidity: 84%

Wind: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 15°C 6°C

  • 26 Nov 2017

    Mostly Cloudy 15°C 8°C