• ΓΛΥΚΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ Ή ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ

    Υπογράφει : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ

     

    Κλείσε τα μάτια σου και βάλε μία δόση από μέλι. Ρίξε από πάνω μπόλικα καρύδια. Την κανέλα, κράτησε την, για μυστικό. Έπειτα πιάσε και πέτα ψηλά την άχνη . Τόσο που να δώσει γύρω σου, μια εικόνα, γεμάτη από γεύσεις κι αρώματα. Μην ανοίξεις ακόμα τα μάτια σου. Δώσε χρόνο, σ’ όλες τις αισθήσεις σου, να θυμηθούν. 

  • Είναι χριστουγεννιάτικο κι είναι δέντρο. Ή μήπως όχι

    Υπογράφει : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ

    Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, ή καλύτερα, ελάτε να ταξιδέψουμε μέσα στο χρόνο. Βάλτε λίγο χρυσόσκονη με λίγο φαντασία και αφήστε το μυαλό να φτιάξει εικόνες. Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουν μαγεία και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μία δόση από αισθήσεις και διάθεση.

  • 4ο PORTO CARRAS HALF MARATHON

    Tο Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του 4ου Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής για μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους, συμμετέχοντες και θεατές.

  • ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ

    Το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής 21/ 4 στις 14:25 το μεσημέρι ο μεγάλος ηθοποιός  Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος απ τον καρκίνο.

    Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου και έζησε μέχρι τα 11 του χρόνια αφού μετά μετακόμισαν με την οικογένεια του στην Αθήνα.

  • Pop.Up: το αυτοκίνητο που θα γίνεται drone

    Το επαναστατικό αυτόνομο μέσο μεταφοράς που οραματίστηκε η Airbus θα μπορεί να πετάει και να κινείται στους δρόμους

  • ΓΛΥΚΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ Ή ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ
  • Είναι χριστουγεννιάτικο κι είναι δέντρο. Ή μήπως όχι
  • 4ο PORTO CARRAS HALF MARATHON
  • ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ
  • Pop.Up: το αυτοκίνητο που θα γίνεται drone

GREEK GASTRONOMY PORTO CARRAS

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του

Porto Carras Grand Resort για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα - στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό - τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.

Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές![esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=7vuQ_IoFlFY" width="400" height="300"] [esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=TPGkkdtjKPw" width="400" height="300"]

 

[esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=M48zvfON1bQ" width="400" height="300"]

Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

 Εμείς συναντήσαμε 3 από τους βραβευμένους chef .. την Μαρία Εκμεκτσίογλου η οποια μας γνώρισε καλύτερα την πολίτικη κουζίνα , την Ντίνα Νικολάου η οποία μας έμαθε τι σημαίνει το φαγητό της μαμάς , αλλά και τον Πατήρ Επιφάνιος ο οποίος μας μύησε στα μυστικά τις μοναστηριακής και αγιορείτικης κουζίνας ...

 Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!!!!

[esg_social_share googleplus="no"]

 

Mostly Sunny

21°C

Θεσσαλονίκη

Mostly Sunny

Humidity: 45%

Wind: 6.44 km/h

  • 23 Apr 2018

    Sunny 24°C 10°C

  • 24 Apr 2018

    Partly Cloudy 26°C 13°C