GREEK GASTRONOMY PORTO CARRAS
Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του
Porto Carras Grand Resort για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα - στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό - τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές![esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=7vuQ_IoFlFY" width="400" height="300"] [esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=TPGkkdtjKPw" width="400" height="300"]
[esg_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=M48zvfON1bQ" width="400" height="300"]
Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.
Εμείς συναντήσαμε 3 από τους βραβευμένους chef .. την Μαρία Εκμεκτσίογλου η οποια μας γνώρισε καλύτερα την πολίτικη κουζίνα , την Ντίνα Νικολάου η οποία μας έμαθε τι σημαίνει το φαγητό της μαμάς , αλλά και τον Πατήρ Επιφάνιος ο οποίος μας μύησε στα μυστικά τις μοναστηριακής και αγιορείτικης κουζίνας ...
Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!!!!
[esg_social_share googleplus="no"]